Laadukkaat ja asiantuntevat EDI (OVT) -palvelut Trade Connectorista

Asiakaslähtöiset sähköisen sanomanvälityksen EDI (OVT) -palvelut tilaus-toimitusketjun, kuljetuslogistiikan ja laskutuksen sähköistämiseen luotettavasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Sähköisen sanomanvälityksen EDI (OVT) –palvelumme kattavat kaikille asiakkaille kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin toimitetut mukautetut Professional Connector -palvelut sekä ohjelmistotalojen pk-asiakasyrityksille toimitetut vakioidut Standard Connector –palvelut.

Autamme yritystäsi menestymään nyt ja tulevaisuudessa.

Sähköisen sanomanvälityksen palvelut EDI (OVT) sisältävät mm. Edifact, XML, ANSI X12, JSON -sanomamuodot

Trade Connectorin sähköisen sanomanvälityksen EDI (OVT) -palvelut kattavat muun muassa Edifact -, XML-, ANSI X12 - ja JSON -sanomamuodot, myynti- ja ostolaskut ja niiden digitoinnin sekä järjestelmäintegraatiot. Palvelumme ovat laadukkaita, asiakkaalle helppoja ja kustannustehokkaita sekä parantavat yrityksen kilpailukykyä.

Palveluvalikoimamme jakaantuu kaikille asiakkaille kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin mukautettuun Professional Connector –palveluun sekä ohjelmistotaloille ja heidän asiakkailleen vakioituun Standard Connector –palveluun.

Asiakkaamme saavat Trade Connectorista sähköiseen kaupankäyntiinsä huippuasiantuntijoiden palvelut ja rautaisen tuen. Termiviidakko - sähköinen kaupankäynti, tilaus- ja toimitusketjun sähköinen hallinta, kuljetuslogistiikka, ulkoinen varastonhallinta, EDI Electronic Data Interchange, OVT organisaatioiden välinen tiedonsiirto, Edifact, UBL, XML, ANSI X12, CSV-esitystavat; AS2, HTTP(S), SFTP, API-rajapinnat, ERP-järjestelmät sekä järjestelmäintegraatio - on Trade Connectorin ydinosaamista. 

Asiakkaanamme saat
 • innovatiivisen sähköisen kaupankäynnin tilaus- ja toimitusketjun EDI (OVT) -palvelut
 • EDI-sanomavälityksen käyttöönoton helposti ja nopeasti
 • asiakaslähtöisen palvelun nopealla vasteajalla
 • kotimaisen palvelumme suomeksi ja englanniksi
 • tehokkaat ja ennustettavat kustannukset
 • valvotut sanomien muunnokset ja välitykset
 • sanomien seurantapalvelun
 • huippuluokan asiantuntemuksemme – Meillä on lähes 70 vuoden yhteenlaskettu kokemus sähköisestä sanomanvälityksestä.

Trade Connectorin laadukkaat sähköisen sanomanvälityksen EDI (OVT) –palvelut parantavat asiakasyrityksen kilpailukykyä

Sähköisen sanomanvälityksen EDI (OVT) -palveluvalikoima koostuu kaikille asiakkaille kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin mukautetuista Professional Connector -palveluista sekä ohjelmistotalojen pienille ja keskisuurille asiakasyrityksille vakioiduista Standard Connector -palveluista.

Sähköisen sanomanvälityksen EDI (OVT) –käyttökustannukset ovat hyvin ennakoitavissa

Trade Connectorin EDI-palvelut mahdollistavat entistä tehokkaammat liiketoiminnan ja logistiikan prosessit sekä vähentävät järjestelmiin liittyvää rutiinityötä. Tämä säästää asiakkaamme aikaa ja kustannuksia.

Sanomanvälityspalveluiden hinta muodostuu käyttöönotto- ja kuukausikustannuksista. Trade Connectorin palveluiden käyttöönoton kustannukset ja kuukausittaiset ylläpitoveloitukset ovat kiinteät. Sanomavälityspalveluiden veloitusperusteemme on joko sanomarivi-pohjainen tai kiinteään hintaan perustuva, jolloin voit molemmissa vaihtoehdoissa helposti ennakoida palvelun käytön kustannukset. Hintaan sisältyvät myös valvonta ja tukipalvelut.

Käyttöönoton jälkeen EDI-palveluoperaattori Trade Connector vastaa asiakkaan sähköisen sanomaliikenteen toimivuudesta ja valvonnasta sekä on joustavasti asiakkaan käytettävissä edelleen. Pyrimme Trade Connectorissa aina asiakkaan kanssa erinomaiseen kumppanuuteen. Varmistamme sen, että asiakaskokemus on kaikissa vaiheissa vertaansa vailla.

Professional Connector EDI (OVT) -palvelut mukautetaan kaikkiin ERP-järjestelmiin

Professional Connector -palvelut ovat kaikille asiakkaille kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP) mukautettuja EDI (OVT) –palveluita, jotka kattavat muun muassa Edifact -, XML-, ANSI X12 - ja JSON -sanomamuodot, myynti- ja ostolaskut ja niiden digitoinnin sekä järjestelmäintegraatiot.

Trade Connectorin palvelut mahdollistavat entistä tehokkaammat liiketoiminnan ja logistiikan prosessit sekä vähentävät järjestelmiin liittyvää rutiinityötä. Tämä säästää asiakkaamme aikaa ja kustannuksia.

Kattavassa Professional Connector -palvelussamme korostuvat useiden eri toimialojen sanomanvälityksen asiantuntemus, tullin sanomanvälityksen erikoisosaaminen, myynti- ja ostolaskut ja niiden digitointi sekä järjestelmäintegraatioiden erikoistuntemus.

Tarjoamme myös ohjelmistotalojen pk-asiakasyrityksille vakioituja EDI (OVT) Standard Connector -palveluita.

Professional Connector –palvelut sisältävät
 • mukautettu järjestelmärajapinta asiakkaan sovellukseen
 • syntaksin tarkistus (lähetyskertatunnisteet, lähetyksen eheys)
 • tiedon validointi tietoyhteystyypin mukaisesti sekä automaattiset virheilmoitukset syntaksi- ja validointivirheistä
 • esitystapamuunnos ohjelmistotalon järjestelmärajapinnasta kumppanin kanssa sovittuun esitystapaan
 • tuote- ja osapuolitunnusten kohdistaminen
 • automaattinen reititys kauppa- ja yhteistyökumppanille (vastaanottaja)
 • lähetyskerran toimitus vastaanottajalle muunnetussa muodossa
 • kuittausten käsittely kauppa- ja yhteistyökumppanin sovellusrajapinnasta
 • sanomaliikenteen valvonta ja käyttäjätuki
 • ylläpito.

Professional Connector -palvelut tiivistetysti

EDI (Edifact/XML) sanomanvälitys

Tarjoamme helposti skaalautuvan ja kattavan kokonaisratkaisun tilaus-toimitusketjun EDI-sanomien välitykseen asiakkaamme ja tämän yhteistyö- ja kauppakumppanien välille. Rakennamme mukautetun järjestelmärajapinnan asiakkaallemme.

Tullin sanomavälitys

Suomen Tullin valtuuttama EDI-palveluoperaattori, mm. ilmoitussanomat Tullin eri järjestelmiin, Web Service -rajapinta Tulliin ja sanomaliikenne jatkuvaan valvontaan.

Useiden eri toimialojen erikoisosaaminen

Meillä on erittäin vahva vuosikymmenien osaaminen eri toimialoilta, mm. maahantuonti, tekninen tukkukauppa ja kuljetus-logistiikka.

Myynti- ja ostolaskupalvelut

Laskutuksen kokonaisratkaisut, myös mm. verkkolaskujen/sähköpostin liitelaskujen välitys ja paperilaskujen tulostus (myyntilaskut) sekä verkkolaskujen vastaanotto ja paperilaskujen/sähköpostin liitelaskujen digitointi ja tulkinta (ostolaskut).

Järjestelmäintegraatiot

Sovitamme asiakkaan ERP-järjestelmän kumppaneiden järjestelmiin ja käymme läpi tarvittavat tietosisällöt, käsittelysäännöt sekä huolehdimme aineiston oikeellisuudesta ja eheydestä.

Sähköisen kaupankäynnin konsultointipalvelut

Tarjoamme tarvittaessa erityistä konsultointia sähköisen sanomavälityksen valmiuksien kokonaistilanteen kartoittamiseksi.

Standard Connector EDI (OVT) -palvelut ovat vakioituja ohjelmistotalojen asiakasyrityksille

Standard Connector –palvelut ovat ohjelmistotalojen pk-asiakasyrityksille toimitettavia vakioituja EDI (OVT) -palveluita, jotka kattavat muun muassa Edifact -, XML-, ANSI X12 - ja JSON -sanomamuodot, myynti- ja ostolaskut ja niiden digitoinnin sekä järjestelmäintegraatiot.

Trade Connectorin Standard Connector–palvelussa korostuu erinomainen yhteistyö ohjelmistotalojen ja järjestelmätoimittajien kanssa asiakkaan parhaaksi. Ohjelmistotalon määrämuotoiseen sovellusrajapintaan integroitu sähköinen sanomanvälitys on Standard Connector -palveluissa jo valmis osa ohjelmistokokonaisuutta. Tämä mahdollistaa aikaisempaa nopeamman ja edullisemman palvelun käyttöönoton esimerkiksi kaupan keskusliikkeiden tavarantoimittajille.

Standard Connector -palveluiden sanomavalikoima on sovitettu kunkin sovelluksen sanomakykyyn, joita yleensä ovat myyntilausten vastaanotto, toimitusvahvistusten ja -lähetteiden lähetys sekä myyntilaskujen toimitus. Ne sisältävät samat perustoiminnot kuin kaikille asiakkaille kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin mukautetut EDI (OVT) Professional Connector -palvelut.

Standard Connector –palvelut sisältävät
 • määrämuotoinen järjestelmärajapinta ohjelmistotalon sovellukseen
 • syntaksin tarkistus (lähetyskertatunnisteet, lähetyksen eheys)
 • tiedon validointi tietoyhteys-tyypin mukaisesti sekä automaattiset virheilmoitukset syntaksi- /validointivirheistä
 • esitystapamuunnos ohjelmistotalon järjestelmärajapinnasta kumppanin kanssa sovittuun esitystapaan
 • automaattinen reititys kauppakumppanille (vastaanottaja)
 • lähetyskerran toimitus vastaanottajalle muunnetussa muodossa
 • kuittausten käsittely kauppakumppanin sovellusrajapinnasta
 • sanomaliikenteen valvonta ja käyttäjätuki
 • ylläpito.
Ota yhteyttä
Yhteystiedot
Myynti
+358 102 350 412
myynti@tradeconnector.fi

Pukinmäenaukio 4A 
00720 HELSINKI

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tradeconnector.fi
Autamme yritystäsi menestymään nyt ja tulevaisuudessa.


  Löydät meidät myös