Yhteistyökumppanit

Toimintamme vahva kulmakivi ovat innovatiiviset ja luotettavat yhteistyökumppanit. Teemme jokapäiväistä yhteistyötä niin ohjelmistotoimittajien kuin muiden partnerien kanssa, jotta pystymme tuottamaan kustannustehokkaita sähköisen sanomanvälityksen palveluita asiakkaillemme.

Täältä löydät lisää tietoa yhteistyökumppaneistamme:

Oscar Software Oy

Oscar Software on vastuunkantajan asialla. Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi parhaat ERP-ratkaisut rautaisella ammattitaidollamme. Oscar on toteuttanut monipuolisia ratkaisuja teollisuuden, tukkukaupan, huollon ja palveluiden toimialoille. Oscar Connector -palvelu kytkee toiminnanohjausjärjestelmäsi kauppakumppaneihisi yhteistyössä Trade Connectorin kanssa.”

Polea Oy

Polea Oy on ketterä kumppani rakennettaessa palveluita Microsoftin Azure-pilvialustalle. Me pidämme käyttäjät suunnittelumme keskiössä varmistaaksemme, että tekemämme ratkaisut ovat oikeita. Olemme kehittäneet asiakkaittemme kanssa nykyaikaisen, pilvipalveluna tarjottavan selainpohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän. Trade Connectorin palvelut mahdollistavat ratkaisumme saumattoman liittämisen asiakkaittemme järjestelmiin.

Lemonsoft Oy

Lemonsoft yritysohjelmistot on toimialariippumaton ja monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Trade Connectorin palvelut on saumattomasti liitetty Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmään.

Liaison Technologies

Liaison Technologies on kansainvälinen, yritysten välisiin tietojärjestelmäintegraatioihin, tiedon turvaamiseen ja tiedon hallintaan keskittyvä asiantuntijayritys. Yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 8 000 asiakasta mm. valmistavassa teollisuudessa, ICT-, logistiikka- ja pankkitoimialalla, kaupan alalla sekä kemian- ja lääketeollisuudessa. Yhtiön pääkonttori on USA:ssa ja sillä on tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa, UK:ssa ja Hollannissa. Liaison toimii Trade Connectorin operaattori-yhdysliikennekumppanina.
Lisätietoja osoitteessa www.liaison.com.

Opus Capita Oy