Lumene Oy ja Trade Connector - Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit

Lumene on pohjoismainen ja kansainvälisesti tunnettu luonnollisen kauneuden brändi sekä kestävän kehityksen edelläkävijä toimialallaan. Lumenen kosmetiikkatuotteita myydään kotimaan lisäksi muun muassa pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Trade Connector on hoitanut Lumenen sähköisen sanomanvälityksen EDI-palveluita - tilaus-toimitusketjun ja myyntilaskutuksen sanomanvälityksen - kymmenkunta vuotta, jona aikana yhteistyö on kasvanut kumppanuudeksi.

- Trade Connector on meille tärkeä ja luotettava yhteistyökumppani, Lumene Oy:n Head of IT Lispe Tammivaara sanoo.

Tammivaaran mukaan Trade Connectorin asiantuntemus on oletusarvo pitkäaikaiselle ja toimivalle kumppanuudelle. Tärkeintä on kuitenkin kokonaispaketti.

- Arvostan Trade Connectorissa kokonaisuutta, joka muodostuu nopeasta, joustavasta ja selkeän kustannustehokkaista EDI-palveluista, Tammivaara kertoo.

Lumenen ja Trade Connectorin kumppanuudella on positiivinen vaikutus Lumenen liiketoimintaan. Trade Connector on toteuttanut yhteydet myös Yhdysvaltoihin, jossa sähköisen kaupankäynnin ratkaisut olivat yhteistyön lähtökohta.

- Sähköinen kaupankäynti edellyttää entistä tehokkaampia liiketoiminnan ja logistiikan prosesseja. Kumppanuutemme myötä esimerkiksi reaktionopeus Lumenen uusien asiakkuuksien perustamisessa parani, Tammivaara kertoo.

- Hyvillä mielin suosittelen Trade Connectoria. Me saimme Trade Connectorista sellaisen yhteistyökumppanin, jota haimme, Tammivaara sanoo.


Lispe Tammivaara
Ota yhteyttä
Yhteystiedot
Myynti
+358 102 350 412
myynti@tradeconnector.fi

Pukinmäenaukio 4A 
00720 HELSINKI

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tradeconnector.fi
Autamme yritystäsi menestymään nyt ja tulevaisuudessa.


    Löydät meidät myös