Referenssit

Palveluillamme autamme asiakkaitamme joustavaan ja kustannustehokkaaseen sähköiseen sanomanvälitykseen. Teemme kiinteää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta EDI/OVT-sanomien välitys mahdollistaa joka päivä heidän liiketoimintansa prosessien reaaliaikaisen hallinnan.

Olemme toimittaneet kymmeniä Standard Connector palvelun toteutuksia ohjelmistotaloyhteistyökumppaniemme jälleenmyyminä heidän loppuasiakkailleen, jotka ovat maamme merkittävimpiä toimijoita eri toimialoilla.

Täältä löydät lisää tietoa Professional Connector asiakkaistamme:

Esa Kuokka Oy

Lämpötilahallittujen elintarvikkeiden kuljetuksiin erikoistunut Esa Kuokka Oy toimii keskusliikkeiden, tukkujen, elintarviketehtaiden ja maahantuojien jakeluyhteistyökumppanina jakaen päivittäin tuhansia viileä- ja pakastelähetyksiä ympäri maan. EDI-kuljetussanomien välitys asiakkaiden ja yhteistyökumppanien välillä mahdollistaa Esa Kuokka Oy:lle reaaliaikaisen toimitusten seurannan ja hallinnan.

Kaslink Foods Oy – Elintarvikealan sopimusvalmistaja

Kaslink Foods on erikoistunut valmistamaan laadukkaita maito- ja kermahyllyn tuotteita sekä erilaisia kastikkeita ja kastikepohjia vähittäiskaupan, suurtaloussektorin ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Valmistamme kaikki tuotteet asiakkaidemme omilla tuotemerkeillä.

Lumene Oy

Lumene on Suomen johtava ihonhoidon ja värikosmetiikkatuotteiden valmistaja. Lumenen tuotanto sekä keskusvarasto sijaitsevat Suomessa ja lisäksi yrityksellä on varastot Venäjällä ja USA:ssa. Lumenen asiakkaita ovat eri markkinoiden vähittäis- ja tukkukaupan toimijat, joiden kanssa tilaus-toimitus- ja laskutus –prosessin tiedonvälitys on pitkälti automatisoitu EDI sanomien välityksellä. ”Koska arvostamme osaavaa, joustavaa, palvelualtista ja asiakkaidemme toimintaympäristöä ymmärtävää kumppania, valitsimme EDI-operaattoriksemme Trade Connectorin syksyllä 2014. EDI-sanomien lisäksi Trade Connector vastaa Lumenen laskutuksen kokonaispalvelusta verkko- ja paperilaskuineen”

Yhteistyökumppaniemme asiakkaat

Olemme saaneet luvan julkaista EDI-palvelujamme käyttävien yhteystyökumppaniemme asiakkaiden tarinoita sähköisen sanomanvälityspalvelun kokemuksista ja hyödyistä:

Dennis Food Factory Oy

H&H Tuonti Oy