STARK ja Trade Connector täydentävät toisiaan

Starkin ja Trade Connectorin sähköisen sanomanvälityksen yhteinen taival alkoi myynti- ja ostotilausten sähköistämisellä kolmisen vuotta sitten. STARKin perinteikkäässä toiminnassa yhdistyvät puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaaminen sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikainen asiantuntemus.

- Valitsimme kumppaniksemme kotimaiset kasvot ja pitkäaikaista kokemusta. Trade Connector edustaa vankkaa EDI-sanomanvälitysasiantuntemusta jo Elma Electronic Tradingin ajoilta 1990-luvulta alkaen. Nämä odotukset ovat vuosien aikana toteutuneet hyvin, Starkin logistiikkajohtaja Kari Wahlman sanoo.

Nyt yritysten välinen kumppanuus kattaa tilausketjun lisäksi myös kuljetus- ja toimituslogistiikan sanomanvälityksen palvelut.
Suunnitelmissa on laajentaa sähköisiä palveluita asiakasrajapintaan edelleen.

- Meille kumppanuus tarkoittaa läheistä yhteistyötä ydinliiketoiminnassamme, josta suurin osa on ammattikauppaa. Trade Connector tarjoaa meille asiantuntemusta, osaamista ja kykyä ymmärtää erilaisia teknisiä ratkaisuja niiden toteuttamisen lisäksi. Tuntuu, että Trade Connectorin asiantuntijat ovat kuin meidän väkeä, Wahlman toteaa.

Kohti uudistuvan rakentamisen visiota

Palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin Stark kulkee kohti uudistuvan rakentamisen visiota ja kehittää toimialansa yhtenä edelläkävijänä rakentamisen arvoketjua Aalto yliopiston johtamassa Building 2030 –konsortiossa.

- Haluamme tehostaa rakentamista ja fiksuja tietovirtoja, aikaansaada prosessien läpinäkyvyyttä ja toimittaa tuotteet täsmälleen oikeaan aikaan asiakkaalle. Viemme hankkeessa kaikkia rakentamisen osa-alueita eteenpäin tutkien ja edistäen parempaa rakentamisen tulevaisuutta, Wahlman sanoo.

Käytännön kehitystyössä Starkin ja Trade Connectorin synergiat kohtaavat. Stark on Suomen suurin yksiomisteinen puu- ja rakennustarvikkeita myyvä ketju ja toimialansa kaupallinen osaaja, jota Trade Connector auttaa menestymään liiketoiminnassaan.

- Meidän ei tarvitse itse ymmärtää syvällisesti sanomanvälityksen teknologioita, sillä tekninen asiantuntemuksemme täydentyy Trade Connectorin kumppanuuden myötä. Palvelut kattavat monia sanomamuotoja, esimerkiksi edifactin ja XML:n, sekä järjestelmäintegraatiot, Wahlman sanoo.

Trade Connectorin palvelut mahdollistavat Starkille entistä tehokkaammat liiketoiminnan ja logistiikan prosessit laadukkaasti ja oikea-aikaisesti. STARKin rakennusmateriaalien tuotevalikoima, jakelukeskukset, suuret noutopihat ja joustava logistiikka palvelevat rakentamisen ammattilaisia, korjausrakentajia sekä remontoijia.

Starkilla on Suomessa 27 yksikön verkosto, neljä jakelukeskusta ja verkkokauppa.

- Olemme voineet luottaa kumppanimme sanaan. Palvelu on nopeaa, aikataulut ovat joustavat ja pitävät, Wahlman kertoo.


Kari Wahlman
Ota yhteyttä
Yhteystiedot
Myynti
+358 102 350 412
myynti@tradeconnector.fi

Pukinmäenaukio 4A 
00720 HELSINKI

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tradeconnector.fi
Autamme yritystäsi menestymään nyt ja tulevaisuudessa.


    Löydät meidät myös